Πάφος: Ξάφρισαν χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα

kleftes 400x300Σύμφωνα με καταγγελία 35χρονου κάτοικου  Πάφου από τη Γεωργία, άγνωστοι άνοιξαν μεταξύ των ημερομηνιών 1 Μαΐου και 13 Ιουνίου το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο του. Από αυτό κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο 35χρονος Γεωργιανός, άφηνε ανοικτή την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Η Αστυνομία υποθέτει πως ο κλέφτης, πιθανόν να μπέικε στο διαμέρισμα του 35χρονου από την ανοικτή μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου.

Ο 35χρονος, όπως δήλωσε στην Αστυνομία, σε ανύποπτο χρόνο διαπίστωσε πως τα ρούχα του σε ένα από τα ντουλάπια ήταν ανακατεμένα, χωρίς ωστόσο να υποψιαστεί οτιδήποτε.

Χθες όμως, όταν άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, δεν βρήκε το κλειδί που είχε πάντοτε φυλαγμένο στο συρτάρι του υπνοδωματίου, με αποτέλεσμα να σπάσει το χρηματοκιβώτιο και να διαπιστώσει πως έλειπε το περιεχόμενο του.

Τα κλοπιμαία του 35χρονου, δεν ήταν ασφαλισμένα.

Του Αγίου Δημητρίου

Από: Super User, Ημερομηνία: 26 Οκτωβρίου, 2014, 02:30

Του Αγίου Δημητρίου

Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε περί το 280 - 284 μ.Χ. και μαρτύρησε επί των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού και Μαξιμιανού το 303 μ.Χ. ή το 305 μ.Χ. ή (το πιο πιθανό) το 306 μ.Χ.   Ο Δημήτριος ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Σύντομα ανελίχθηκε στις βαθμίδες του Ρωμαϊκού στρατού με αποτέλεσμα σε ηλικία...

Περισσότερα...

Έσπασε το φράγμα του Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ - Νέο Ρεκόρ για το άλμα ελεύθερης πτώσης

Από: Super User, Ημερομηνία: 26 Οκτωβρίου, 2014, 02:10

Έσπασε το φράγμα του Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ - Νέο Ρεκόρ για το άλμα ελεύθερης πτώσης

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Google, έσπασε το επί δύο χρόνια παγκόσμιο ρεκόρ του Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ, για το μεγαλύτερο άλμα ελεύθερης πτώσης. Το ρεκόρ καταρρίφθηκε την Παρασκευή το πρωί, όταν έπεσε με αλεξίπτωτο από ένα αερόστατο κοντά στην κορυφή της στρατόσφαιρας, σε ελεύθερη πτώση από ύψος σχεδόν 42 χιλιομέτρων και σπάζοντας...

Περισσότερα...

Γεγονός η πρώτη μεταμόσχευση "νεκρής" καρδιάς στην Αυστραλία

Από: Super User, Ημερομηνία: 26 Οκτωβρίου, 2014, 02:03

Γεγονός η πρώτη μεταμόσχευση "νεκρής" καρδιάς στην Αυστραλία

Χειρουργοί στην Αυστραλία πραγματοποίησαν την πρώτη μεταμόσχευση «νεκρής» καρδιάς. Οι καρδιές που μεταμοσχεύονται σήμερα προέρχονται από δότες που έχουν χαρακτηριστεί εγκεφαλικά νεκροί αλλά η καρδιά τους συνεχίζει να χτυπά. Oμάδα γιατρών από το Νοσοκομείο St Vincent στο Σίδνεϊ «ανέστησε» και στη συνέχεια μεταμόσχευσε καρδιές οι οποίες είχαν σταματήσει να πάλλονται ως...

Περισσότερα...

Γυρίζουμε όλοι τους δείκτες των ρολογιών μας μια ώρα πίσω

Από: Super User, Ημερομηνία: 25 Οκτωβρίου, 2014, 19:30

Γυρίζουμε όλοι τους δείκτες των ρολογιών μας μια ώρα πίσω

Και επίσημα στην χειμερινή περίοδο μπαίνουμε από τα ξημερώματα αφού τα ξημερώματα η ώρα θα πάει μια ώρα πίσω. Έτσι όλοι μας θα πρέπει να γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μας στις 3.

Περισσότερα...

Eκστρατεία τροχαίας Λεμεσού για την ορθή χρήση των κυκλικών κόμβων

Από: Super User, Ημερομηνία: 25 Οκτωβρίου, 2014, 13:52

Eκστρατεία τροχαίας Λεμεσού για την ορθή χρήση των κυκλικών κόμβων

Η τροχαία Λεμεσού θα πραγματοποιήσει διαφωτιστική εκστρατεία υπό τον τίτλο "Κυκλοφορώ με Ασφάλεια – Κάνω Ορθή Χρήση των Κυκλικών Κόμβων".   Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας της ΑΔΕ Λεμεσού, Μιχάλης Κατσουνωτός, η λανθασμένη χρήση των λωρίδων στους κυκλικούς κόμβους αποτελεί ένα από τους κύριους παράγοντες για την πρόκληση τροχαίων...

Περισσότερα...
save-electricity
istognosis
radiocosmos banner

Ο Καιρός

Δημοσκόπηση

Ποιο από τα Υπουργεία πιστευτε πως έχει κάνει την καλύτερη δουλεια μεχρι τωρα;

Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως - 0%
Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού - 8.3%
Υπουργείο Εξωτερικών - 16.7%
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων - 8.3%
Υπουργείο Εσσωτερικών - 8.3%
Υπουργείο Υγείας - 0%
Υπουργείο Οικονομικών - 0%
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού - 8.3%
Υπουργείο Συγκοινωνιών και Εργών - 8.3%
Κανένα - 41.7%

Total votes: 12